Són moments difícils, estem vivint una situació sense precedents que està afectant a tot el món. Creiem que ara més que mai és hora de donar ajuda a qui ho necessita i de mantenir junts perquè així sempre serem més forts.

Acom també volem aportar el nostre gra de sorra en aquesta situació i amb aquestes ofertes volem poder ajudar als negocis a connectar-se amb el seu client i enfortir la seva imatge corporativa amb un logo de qualitat i posicionant-lo a Google i a Xarxes Socials.

En aquests moments també ens adonem de la importància de tenir una pàgina web per poder oferir els productes o serveis des de casa i amb l’opció de fer venda online. No oblidis que aquesta és una inversió que 100% serà rendible i t’ajudarà a donar a conèixer-te a conèixer sense fronteres.

I no ens oblidem dels formats tradicionals com les targetes de visita i els flyers, per poder començar amb força quan superem junts aquesta situació!

Leave a Reply