Que el teu negoci mai s’aturi! Gràcies a les pàgines web i l’e-commerce el teu negoci sempre serà imparable. Aquesta crisi del COVID-19 ha suposat un greu daltabaix per a moltes empreses, comerços, autònoms i emprenedors, que veuen greument afectada la seva principal font d’ingressos. 

A Comunicació tenim la sort de poder seguir treballant, i volem estendre la mà a tothom qui vulgui o necessiti replantejar el seu negoci a internet.

La necessitat de tenir una pàgina web en el món en el que vivim és cada vegada més certa i no només per aquesta situació. Gràcies a la pàgina web el teu negoci podrà posicionar-se més fàcilment per sobre la competència. 

Actualment, què és el que fa primer una persona que no sap on trobar un article o servei? Majoritàriament totes les persones busquen a Google i estar a les primeres posicions de les paraules clau adequades pot ser la diferència davant la teva competència.

Per això, et proposem aquesta oferta que no podràs rebutjar. Crea la teva pàgina web bàsica des de 29,90€ al mes i una pro des de 39,90€ al mes. A més et regalem el domini del primer any i manteniment de la web està inclòs. 

Leave a Reply