Close
Type at least 1 character to search
Back to top

Acom Andorra

Community Manager

SEO I SEM

QUÈ ÉS UN COMMUNITITY MANAGER I PER QUÈ LA TEVA EMPRESA EL NECESSITA?

El Community Manager és el professional en comunicació I xarxes socials responsable de construir i administrar la comunitat online del teu negoci o empresa i gestionar l’entitat i la imatge de marca, creant i mantenint relacions estables i duradores amb els clients i fans d’internet.

Com saber si necessitem un Community Manager a la nostra empresa? Et deixem les següents preguntes per ajudar-te a decidir-te:

 • Tens una bona marca o empresa, un producte o servei que cridi l’atenció dels usuaris i els satisfa?
 • Al complir amb les expectatives del públic, la nostra empresa comença a exigir-nos nous nivells de comunicació?
 • El públic comença a mostrar interès i preocupació per trobar nous canals de promoció i de venda de l’empresa?

Si la majoria de respostes són SÍ, és l’hora de:

  • Consolidar la presència a les xarxes socials, si encara no estan creades o aconseguir un Community Manager per professionalitzar aquest nou canal de comunicació pels teus clients.
  • La feina d’un Community Manager no es tan senzilla com crear un compte a les xarxes socials com Instagram o Facebook per començar a compartir contingut aleatori.
  • S’ha convertit en una de les figures dels mitjans digitals més importants, que a més d’encarregar-se de l’èxit d’una marca, es converteix en la veu principal de transmetre el missatge als teus clients correctament.
  • Un Community Manager es podria definir com la planificació i execució de tasques que fan que una empresa tingui presència a Internet, especialment a les xarxes socials.

QUÈ FA UN COMMUNITITY MANAGER?

Empreses de tota classe se n’adonen que no és possible seguir sense tenir a algú que cuidi la gestió de les seves respectives marques a Internet.

L’Internet és un món particular i ràpidament actualitzat, per això, invertir en aquest professional no és una pèrdua de temps o diners, sinó un gran gest de visió àmplia pel futur.

El Community Manager és el professional responsable de construir, gestionar i administrar la comunitat online al voltant d’una marca a Internet, creant i mantenint relacions estables i duradores amb els seus clients, els fans i, en general, qualsevol usuari interessat en la marca.

La gestió de marques en Internet exigeix un coneixement diferent, a més d’un conjunt d’habilitats, tècniques i qualitats que són necessàries treballar.

ESTÀS PREPARAT PER COMENÇAR A TREBALLAR LES TEVES XARXES SOCIALS?

A Acom Andorra som especialistes en la gestió de les xarxes socials i d’una estratègia digital a mida per a la teva empresa, adaptant-nos a les necessitats amb un estudi previ sobre la situació actual de la marca.