Per què tenir una pàgina web?

Per què et trobin a Google

Actualment el percentatge més gran de recerca de professionals es fa a Internet. Quan la gent realitza aquestes recerques a la xarxa és important que ens trobin en els primers llocs, per això, la importància d’un bon treball de posicionament SEO.

Per aconseguir nous clients i fidelitzar als actuals

Si apliquem algunes tècniques senzilles de màrqueting en línia, veurem com comencen a contactar nous clients. També podem fidelitzar els nostres clients habituals, oferint-los avantatges específics pensant en les seves necessitats, i entretenint amb continguts d’interès.

Atenció al client 24 hores i més feedback

Tenir una web et brinda l’oportunitat d’estar en contacte constant amb els teus clients, que poden consultar-lte en qualsevol moment o veure els teus productes i/o serveis a qualsevol hora

Per tenir presència a Internet

Avui en dia, el millor aparador pel teu negoci és internet. El mercat cada vegada està més globalitzat i la competència és més forta, per això, recomanem actualitzar-la segons evolucioni la nostra empresa.

Per aconseguir publicitat amb el major abast al menor cost

Una pàgina web és una manera de publicitar-se diàriament amb un mínim manteniment. Els anuncis es poden adaptar segons el nostre públic i necessitats amb un abast mundial i un cost realment baix.