Acom Andorra

Acom Andorra

ACOM, SLU, anteriorment coneguda com A.Comunicació, és una agència de comunicació originària d’Andorra, fundada fa 7 anys, amb l’objectiu de donar suport a petites i mitjanes empreses en la comunicació visual i digital del seu negoci cap als seus clients potencials. Professionals en el sector de la comunicació corporativa i publicitària especialitzada en tota classe d’empreses. 

PROFESSIONALS QUALIFICATS

Comptem amb un equip de professionals qualificats especialitzats en comunicació
visual i digital. 

COMPROMISO

Ens comprometem amb l’empresa i els seus valors per aconseguir els seus objectius i crèixer juntament amb aquesta, assessorant-la en tot moment.

QUALITAT

Creem contingut de qualitat visual i digital per crear una imatge corporativa ferma, d’acord amb l’estètica i els valors de l’empres. 

ACTUALITZATS

Ens trobem sempre en constant innovació dels coneixements per estar al dia de les últimes tendències visuals i digtals. 

El nostre equip

Som un equip jove i dinàmic en continu aprenentatge del món audiovisual i digital per poder saber totes les novetats del sector. Ens agrada treballar juntamentamb el nostre client perquè creiem que d’una bona coordinació entre ambdós neixen els bons projectes. El nostre secret està en saber escoltar al client i en una innovació constant de les nostres eines i mètodes.

Jonathan Viana

Isaac Planas

Diana Rueda

Eva Naranjo

Érica Álvarez

Contactar
Acom Andorra
Contacta'ns per qualsevol dubte!