Impremta andorra

TARGETES DE VISITA

Imprimeix totes les teves targetes en quadricromia o Pantone® amb una gran varietat de formats, suports i acabats. Descobreix conceptes innovadors com el Letterpress, les targetes de PVC, targeta vernís 3D, Stamping calent… Però si ets més atrevit, pots optar per les targetes amb color al voltant, les de paper Kraf o les targetes amb papers ecològics.

FLYER

El flyer és una eina de comunicació essencial i potent que ajuda a augmentar la teva visibilitat. Et proposem infinitat d’acabats que et permetran oferir una imatge única, original i creativa a tots els teus dissenys. Aquests suports són ideals per llançaments de productes, street marketing, promocions, esdeveniments, accions de màrqueting directe i inclús per comunicació empresarial.

PASSAMANS

El passamans és el producte estrella per a aconseguir una comunicació reeixida de manera econòmica. Amb diversos tipus de plecs i fenedures, aquest suport et dóna l’opció de presentar
la teva oferta detallada de productes o serveis mentre mostres imatges.

PÒSTER

Vols difondre un missatge i fer-lo visible? Pensa en el pòster! Amb els seus diferents formats, el carrer i les parets seran teves. Duu a terme accions de màrqueting i promocions per a augmentar la teva visibilitat, amb la nostra àmplia gamma de formats i suports no passaràs desapercebut!

OFICINA

La papereria corporativa és una part essencial de la comunicació, aquesta t’ajuda a crear una imatge de marca forta i sòlida i aconsegueix transmetre personalitat i professionalitat. Un sobre personalitzat amb el logotip i els colors de la teva empresa et farà marcar la diferència i t’aportarà credibilitat. 

Tria el format i el suport que millor s’adapti a les teves necessitats, gràcies a la nostra gamma obtindràs impressions innovadores i originals. Per a signar correspondència, per a datar documents, els segells són objectes essencials que ofereixen automatització i imatge de marca i ajuden a organitzar-se. Personalitza’ls amb la teva imatge o logo i oficialitza i deixa petjada en tots els documents.

CATÀLEGS

El catàleg és un dels mitjans de comunicació més efectius i versàtils gràcies a la seva gran varietat de formats, suports i acabats. Utilitza-ho com a catàleg de productes, guia, presentació corporativa, menú per a restaurant, informes, revistes…

ETIQUETES

L’etiquetes juguen un paper molt important en la comunicació, per això has de personalitzar-les, sempre que sigui possible, amb la teva marca per a aconseguir una imatge més atractiva que t’ajudi a captar l’atenció dels clients. Usa-les per a embalatges, decorar parets, llocs públics, accionis màrqueting

Enganxines Pegatinas
Pegatinas

DECORACIÓ MOBILIARI PUBLICITARI

La personalització de la decoració i el mobiliari publicitari amb els colors de la teva empresa sorprendrà els clients i t’ajudarà a marcar la diferència. Imprimeix des de quadres, panells, taules, cadires, paper per a parets… i molt més!

SENYALÈTICA

Millora la teva imatge de marca i la senyalització de les teves instal·lacions amb la Lletra & Logo 3D i el Logo Vegetal. A més, aconsegueix augmentar la visibilitat dels productes d’impressió mitjançant l’ús de taulells i PLV’s en diversos formats.

EXPOSITOR

Personalitza i imprimeix estands o roll-ups per a destacar en fires, exposicions i esdeveniments. Descobreix suports lleugers i resistents alhora, fàcilment transportables i amb la millor relació qualitat / preu.

PACKAGING

El packaging personalitzat s’ha convertit en una eina fonamental per a impulsar les vendes d’un producte o servei i diferenciar la teva marca de la competència. Amb l’àmplia gamma de models i suports imprimeix des de caixes per a embalatges, caixes per a regal, per a roba o joies, per a productes…

Packaging per a empreses

HOTEL RESTAURANT

Descobreix infinitat de productes impresos per a l’hostaleria! Menús, estovalles individuals, tovalloneres, sotagots… tots 100% personalitzables! Aprofita els productes impresos per a realitzar promocions sobre la taula.

Carta Restaurant Andorra
Carta restaurant andorra
Carta restaurante andorra