Acom Andorra

Posicionament SEO i SEM

La raó més important per la qual és necessari el SEO és perquè fa més útil la teva pàgina web tant per als usuaris com per als motors de cerca. Tot i que aquests encara no poden veure una pàgina web com ho fa un humà. El SEO és necessari per ajudar els motors de cerca a entendre sobre què tracta cada pàgina i si és o no útil per als usuaris.

Coneixes quines són les teves paraules clau?​

Per començar a posicionar la teva marca s’ha de començar per saber quines paraules clau són les adequades segons la temàtica o les cerques del teu client potencial.
Un estudi de paraules clau amb eines professionals pot determina quines són les millors paraules per a la teva empresa.

Aparèixer a les primeres cerques de Google és molt important

El client potencial busca als motors de cerca, com Google, el que necessita i és important aparèixer en el moment més important de la captació. Aparèixer a la primera pàgina de Google determinarà quants usuaris et coneixeran i tindràs més possibilitats de captar l’atenció al client. 

La localització per buscar-te i trobar-te

No s’ha d’oblidar en tots els casos que la ubicació de Google Maps és una eina important on milions d’usuaris al dia buscant noves opcions de botigues, restaurants o empreses. Aquesta ubicació s’ha de crear i, el més important, personalitzar per aconseguir en pocs moments guanyar davant la competència. 

Anuncia’t i inverteix en publicitat

Tot i poder-ho fent orgànicament, la manera més fàcil i ràpida d’arribar al client potencial és crear una campanya a eines com Google Adwords a través d’inversió publicitària.

Tenir un blog sempre és una bona opció

Un blog farà que el contingut de  la pàgina web es vagi renovant amb noves temàtiques, novetats, notícies i altres que poden ser d’interès per l’usuari o que es valorarà positivament pel posicionament orgànic. 

Crea una Landing Page

Per aconseguir millors resultats, s’ha de redirigir a l’usuari a contingut que pugui ser del seu interès, fàcil d’entendre i amb trucades d’atenció per incitar al contacte. Aquesta pàgina s’ha de crear segons la campanya i els seus objectius. 

Comença per un analisi SEO de la teva empresa GRATUÏT

Contactar
Acom Andorra
Contacta'ns per qualsevol dubte!