Si tens en ment fer una pàgina web o demanar pressupost a una empresa especialitzada en pàgines web, et recomanem sempre demanar per la plataforma WordPress.

WordPress és un dels gestors de continguts (CMS) més flexibles i utilitzats en el món. És un sistema que permet crear tot tipus de llocs web: blogs, botigues online, webs corporatives, xarxes socials, etc, gestionant i tenint el control de la pàgina web des d’un panell d’administració.

Aquí et deixem les característiques principals que té aquesta plataforma i en què et pot beneficiar a l’hora d’escollir-la.

1. És gratuïta i de codi obert

WordPress és gratuït i permet a persones i organitzacions utilitzar, estudiar, comportar i modificar el software. Darrere d’aquesta plataforma hi ha persones que dediquen temps I esforç voluntàriament per provar cada llançament.

2. La plataforma CMS més utilitzada del món

1 de cada 5 llocs a Internet del món s’ha creat amb aquesta plataforma. Empreses com Ebay, PlayStation, CNN, The New York Times…

3- WordPress és fàcil d’utilitzar

La milor opció es contractar un servei especialitzat i professional per crear la pàgina web des de zero, però després WordPress té el seu panell d’administració és molt intuitiu I pemet en molt poc temps tenir un bon control de la plataforma.

4- 100% personalitzable

Gràcies a les diferents extensions que estan en constant actualització i a la utilització de CSS és un lloc web que pot ser a mida per a cada negoci.

5- És millor pel posicionament orgànic (SEO)

És la millor plataforma per millorar el posicionament del contingut a Internet, ja que els cercadors el valoren positivament. És molt atractiva pels motors de cerca i s’indexa ràpidament. A més de comptar amb diferents extensions per desenvolupar el SEO millor.

6- Escalabilitat de creixement per a la teva empresa

És una plataforma fàcil de transformar i d’adaptar a les noves necessitats del negoci, mentre està en desenvolupament.

Si tens més dubtes sobre quina plataforma és la millor pel teu negoci, com a professionals del sector, podem ajudar-te a resoldre els teus dubtes i crear la teva pàgina web per començar o per digitalitzar el teu negoci.