Close
Type at least 1 character to search
Back to top

Acom Andorra

Raons per escollir WordPress per la teva web

Si tens en ment fer una pàgina web o demanar pressupost a una empresa especialitzada en pàgines web, et recomanem sempre demanar per la plataforma WordPress.

WordPress és un dels gestors de continguts (CMS) més flexibles i utilitzats en el món. És un sistema que permet crear tot tipus de llocs web: blogs, botigues online, webs corporatives, xarxes socials, etc, gestionant i tenint el control de la pàgina web des d’un panell d’administració.

Aquí et deixem les característiques principals que té aquesta plataforma i en què et pot beneficiar a l’hora d’escollir-la.

1. És gratuïta i de codi obert

WordPress és gratuït i permet a persones i organitzacions utilitzar, estudiar, comportar i modificar el software. Darrere d’aquesta plataforma hi ha persones que dediquen temps I esforç voluntàriament per provar cada llançament.

2. La plataforma CMS més utilitzada del món

1 de cada 5 llocs a Internet del món s’ha creat amb aquesta plataforma. Empreses com Ebay, PlayStation, CNN, The New York Times entre moltes altres.


3. WordPress és fàcil d’utilitzar

La milor opció es contractar un servei especialitzat i professional per crear la pàgina web des de zero, però després WordPress té el seu panell d’administració és molt intuitiu I pemet en molt poc temps tenir un bon control de la plataforma.


4. 100% personalitzable

Gràcies a les diferents extensions que estan en constant actualització i a la utilització de CSS és un lloc web que pot ser a mida per a cada negoci.

5. És millor pel posicionament orgànic (SEO)

És la millor plataforma per millorar el posicionament del contingut a Internet, ja que els cercadors el valoren positivament. És molt atractiva pels motors de cerca i s’indexa ràpidament. A més de comptar amb diferents extensions per desenvolupar el SEO millor.

6. Escalabilitat de creixement per a la teva empresa

És una plataforma fàcil de transformar i d’adaptar a les noves necessitats del negoci, mentre està en desenvolupament.

Si tens més dubtes sobre quina plataforma és la millor pel teu negoci, com a professionals del sector, podem ajudar-te a resoldre els teus dubtes i crear la teva pàgina web per començar o per digitalitzar el teu negoci.