Close
Type at least 1 character to search
Back to top

Acom Andorra

Regals promocionals pels clients

Els regals publicitaris suposen per a l’empresa un tipus de publicitat barata i molt efectiva, produeix un impacte positiu per qui ho rep. El que és obligatori per aquests regals és que hi consti el logotip de l’empresa per aconseguir l’objectiu principal: donar visibilitat i fer Imatge de marca.

Gràcies als regals publicitaris, s’aconsegueix un millor posicionament a la ment, així com un posicionament més durador, ja que el record, en estar constantment veient el logotip de l’empresa, serà més llarg. El que està clar és que les empreses té molt per guanyar apostant pels regals publicitaris.

A més, amb la gran varietat d’objectes que es poden personalitzar actualment, sempre hi haurà un regal que pugui identificar-se amb la teva marca i pugui ser divertit de regalar. Pots escollir entre més de 3.000 productes per incorporar el teu logotip i començar a fer-te un lloc a la ment del teu client o agrair la seva confiança per comptar amb el teu negoci.

En aquesta publicació et deixem uns quants exemples o idees per regalar i que sempre seran un encert.

BOLÍGRAF

Un regal que segur que utilitzaran per la seva practicitat. Diferents models per escollir, des dels més bàsics fins a acabats més luxosos.

AMPOLLA REUTILITZABLE

Una opció bona pel medi ambient i per estar sempre present al dia a dia del teu client. Diferents materials disponibles.

CLAUER

Una opció bona pel medi ambient i per estar sempre present al dia a dia del teu client. Diferents materials disponibles.

PARAIGÜES

En els pitjors dies, la teva marca serà l’alegria! Cobreix al teu client de la pluja i de tots els seus mals.

CALENDARI

A final d’any sempre és una bona idea regalar un calendari que pot ser molt funcional pel dia a dia del client i també un detall per celebrar un nou any junts.

TASSA

Les tasses personaltizades amb un disseny especial i/o el logotip fan una bona funció i donen una sensació de confiança i calidesa.

Si necessites més idees… a ACOM tenim mil idees per a la teva empresa que poden ser molt originals i únics per a la teva marca. Fica’t en contacte amb nosaltres per trobar el regal promocional perfecte!